7 Ocak 2014 Salı

Nivea'dan Yaşlanma Karşıtı Yeni Seri: Cellular

Yılbaşı sonrası başka bir kargo beklerken bir de baktım Nivea'dan hediye olarak gelen bir paket var. Heyecanla paketi açınca içinde Nivea'nın yaşlanma karşıtı yeni serisi Cellular Anti Age'i gördüm. 30'lara merdiven dayadığımız şu günlerde artık yaşlanma karşıtı krem kullanmanın da zamanı gelmişti zaten :)



Yeni Nivea Cellular Cilt Gençleştirme Serisi, yaşlı hücrelerin genç hücreler gibi davranmasını sağlıyor ve içeriğindeki bileşenlerle hücre yenilenmesini tetikliyor. İçerdiği hyalunorik asit cildin su tutma kapasitesini, manolya özü oksidatif strese karşı dayanıklılığı artırıyor. Kreatin ise hücrelerin enerji sistemini geliştirerek enerji üretimini destekliyor. Böylece cildin yenilenme hızı ve sıkılığında kanıtlanmış iyileşme meydana geliyor; kırışıklıklar azalırken, cilt sıkılaşıyor, nemlenip tazeleniyor.











Kremin dokusu oldukça yumuşak ama aynı zamanda fazla yağlı da değil. Kokusu ise klasik Nivea kremler gibi :) Etkisiyle ilgili şu anda bir şey diyemiyorum çünkü ürün Türkiye'de çok yeni, dolayısıyla ben de kullanmaya yeni başladım. Uzun süreli kullanımdan sonra etkinliğini yine blog'da paylaşacağım. Takibe devam edin ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder